Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2016 και ώρα 9 μ.μ., υποδεχόμαστε τον διακεκριμένο σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο ο οποίος θα δημιουργήσει ένα μοναδικό μενού για το Veranda del Vino.
Τα πιάτα θα συνοδέψουν εκλεκτά κρασιά της AIOLOS WINES επιλεγμένα από τον somelier μας Κλέαρχο Κανελάκη.
ΣΕΤ ΜΕΝΟΥ
Γαρίδες Σαγανάκι, κούλι πιπεριάς, πέστο βασιλικού, καπνιστή μελιτζάνα, κρέμα φέτας, σούπα ντομάτας με κύμινο – THEMA ΠΑΥΛΙΔΗΣ Λευκό
Βιολογικά μαρούλια, τραγανή γραβιέρα Πάρου με χαρούπι και βρώμη, μαριναρισμένο κολοκύθι, λιναρόσπορος, μαύρη κινοα, dressing με εκχύλισμα από τριαντάφυλλα – ΑΡΜΥΡΑ ΣΚΟΥΡΑ
Μοσχαρίσιο rib-eye με άγρια μανιτάρια, πουρέ πατάτας, vinsanto Σαντορίνης, αφρός πατάτας και λάδι τρούφας – ΦΛΕΒΑ SYRAH
Τσουρέκι με λευκή σοκολάτα, ταχίνι και σουμάδα – PORT FONSECA
Τιμή κατ’ άτομο €45
Κράτηση απαραίτητη 6951 787893
Comments