Menu Degustation με τον Executive Chef Παναγιώτη Γιακαλή 28/8/2020


Ο Executive Chef του Margi Hotel & Crambo Παναγιώτης Γιακαλής, έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Veranda del Vino.


Ο Παναγιώτης που έχει επιμεληθεί το μενού του Veranda Del Vino, έρχεται να μοιραστεί με τους επισκέπτες του εστιατορίου μας τις μαγειρικές του δεξιότητες σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη.


Εργάζεται ως Executive Chef στα εστιατόρια ‘Malabar’ και ‘Patio’ του ξενοδοχείου ‘The Margi’ στη Βουλιαγμένη. Επίσης, έχει υπό την επίβλεψή του το εστιατόριο ‘Krabo’ που βρίσκεται υπό την ίδια ιδιοκτησία ενώ έχει συνεργαστεί και με σειρά εστιατορίων σε ελληνικά νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Χαρακτηριστικό του Παναγιώτη είναι ότι βασίζει την δημιουργική του κουζίνα αποκλειστικά στις φρέσκες, υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του απέκτησε πολύτιμη εμπειρία δουλεύοντας με βραβευμένους σεφ στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Παρίσι όπως οι Eric Frechon, Arnaud Bignon και Andrea Berton. Έχει δουλέψει στα εστιατόρια Σπονδή (Athens, 2 Michelin Stars), Trussardi ala Scala (Milan, 2 Michelin Stars), Bristol (Paris, 3 Michelin Stars) ενώ ως Executive Chef στο Margi, κατέκτησε Χρυσό Σκούφο (Toques D’Or), το κορυφαίο βραβείο γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Η συνεργασία του με το Veranda del Vino σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μερικά από τα καλύτερα πιάτα του τα οποία συνδυάζονται εξαιρετικά με την πλούσια λίστα κρασιών μας.


Ώρα: 20:00 - 23:30, Ημέρα: 28/08/2021
Τιμή: 47€

Το μενού θα το συνοδέψουν εκλεκτά κρασιά από την Αίολος ΑΕ .

22 views0 comments